Wie zijn wij?

Inmiddels zijn wij ruim 25 jaar fulltime bezig met het ondersteunen en begeleiden van  verbeterprogramma’s binnen de verschillende takken van industrie.

Naast het op basis van ervaring adviseren van het management  in de voorbereiding en tijdens de implementatie van het Continu Verbeter programma, onderscheiden wij ons met name op het gebied van de pragmatische manier van werken gedurende de praktijk begeleiding.

Wij gebruiken gestandaardiseerde methodieken die naar behoefte van de klant in een plan van aanpak worden vervat. Tijdens de invoering van dit plan van aanpak richten wij ons met name op het in praktijk begeleiden van de diverse methodieken waarbij extra aandacht aan de zachte kant van het verbeteren wordt gegeven (de borging van het succes).

Wij maken hierbij gebruik van moderne en gestandaardiseerde trainingsmethodes en –materialen . Dit alles gebaseerd op het “Train de Trainer” concept, ook wel Training Within Industry genoemd.

Het voordeel van dit concept is: naar gelang de behoefte en de wens van de klant, bepaalt u zelf de grootte van het Continu Verbeter programma en de manier waarop het binnen de organisatie geïmplementeerd wordt.

De ideale manier van Continu Verbeteren voor kleine, middelgrote en grote bedrijven.

Voor onze E-learning producten en Apps werken wij samen met Lovo Creations (info: www.lovocreations.nl)

Richard Kreischer, eigenaar TPM T&CN

Richard Kreischer, eigenaar TPM T&CN

Lindy Kreischer, Administratief Medewerkster

Lindy Kreischer, Administratief Medewerkster

Lodewijck Vogelzang, Lovo Creations

Lodewijck Vogelzang, Lovo Creations